Vårt arv

Tre decennier av skönhetsexpertis

Återbalansera din hud

Rebiome är en banbrytande mikrobiom hudvårdslinje med toppmoderna pre- och probiotiska komplex som åter balanserar din huds kultur med mikrobiota till en hälsosam balans.

Betrakta ingredienserna i Rebiome som viktig näring för din hud för att öka och stimulera de bra probiotiska bakterier som skyddar din hudbarriär.

Få dina alternativ här

Skincare of all skin conditions, skin types, ages or genders. Easy-to-use and multifunctional.

Starta om din hud till sin naturliga, hälsosamma balans med vår mikrobiomvänliga formel.

Dermatologiskt testade, högkvalitativa aktiva, naturliga ingredienser med oöverträffade pre- och probiotiska egenskaper.

Miljövänligt och stöder en hållbar livsstil. 100 % vegansk och icke djurtestad.​

Varför Rebiome?

Paulines engagemang för sitt hantverk och dagliga interaktioner med skickliga hudterapeuter, skönhetsexperter, hudläkare och lojala kunder ledde henne till att skapa Rebiome. Baserat på flera årtionden av know-how och vitala insikter tycktes det bara naturligt att skapa en produktlinje som stärker hudens hälsa genom att återställa dess naturliga mikrobiom.

Vi tror att det är grundläggande för hudens hälsa att leva i synergi med naturen. Genom en vetenskaplig metod odlas hudens mikrobiom för att uppnå förnyad balans. Som ordkombinationen antyder är Rebiome™ ett banbrytande nytt varumärke som ligger i framkant när det handlar om att återställa och ombalansera hudens mikrobiom. Den här visionen återspeglas också i alla produktnamnen: ReFresh, ReJuvenate, ReGlow, ReBoost, ReOptimize, ReEnforce, ReMoisturize, ReFence, ReVitalize, ReSurface, ReBalance.

Grundare

Pauline Sell Hellman, grundare av Rebiome och affärskvinna som vigt sin banbrytande karriär åt hälsa, skönhet och naturen. Hon har arbetat inom skönhetsbranschen samt med medicinsk och estetisk hudvård i mer än 30 år. Tillsammans med ett team av engagerade kollegor började hon att distribuera kosmetika i form av ett fåtal olika varumärken. Nu, 30 år senare, förser Noscomed Medical Supply Norden med kompletterande produktlinjer för ett brett spektrum av hudvårdsbehov. Under årens lopp började hennes dröm om att skapa en avancerad hudvårdslinje med mikrobiom som förenar aktiva, naturliga ingredienser och hållbarhet till överkomliga priser att ta form. Resultatet är Rebiome, en vision med rötter i vårt arv och vår passion.

Vi har skickat ett email till dig med en länk för att uppdatera ditt lösenord.

Logga in

Återställ ditt lösenord

Vi skickar ett email till dig för att du ska kunna återställa ditt lösenord.

Avbryt

Or continue with

Följ med oss!

Vi skickar exklusiva erbjudanden, utbildning om hudens hälsa och nyheter om den senaste produktlanseringen