Kraftfulla ingredienser med mångsidiga egenskaper

Viktiga mikrobiomingredienser

Förbättrar hudens förmåga att bibehålla fukt. Slätgörande. Hjälper till att minimera intrycket av åldrad hud och hudskador. Skyddar huden och påskyndar sårläkning. Med prebiotiska stimulerande effekter.

En stark stimulant med ett prebiotiskta egenskaper och probiotisk effekt. Stöder tillväxten av laktobaciller och hindrar en invasion av till exempel svamp, samtidigt som det boostar och stärker hudens mikrobiotabarriär.

En kraftfull peptid med ett prebiotiska egenskaper och probiotisk effekt. Stimulerar den naturliga probiotiska hudaktiviteten. Boosta hudens eget försvar. Det är en unik mikrobiomstimulerande aktiv ingrediens som hjälper till att balansera hudens hälsa för optimalt välbefinnande.

En mycket kraftfull naturlig molekyl av aminosyror som ger en mängd fördelar: cellskydd, skydd mot luftföroreningar, minskar rynkor, långsiktig hydrering, reparerar hudbarriärer, antiinflammatorisk och bleker/ljusar upp. Med prebiotiska egenskaper och probiotisk effekt.

En skyddande molekyl, cell-energigivande och återaktiverings-booster med positiv inverkan på hudens mikrobiom. Effekt: anti-aging, boostar celler, energigivande, vitaliserande, närande. Prebiotiska effekter med potentiellt positiva effekter på naturliga och friska mikrobiom.

En mycket effektiv AHA (Alfahydroxisyra) fuktkräm formulerad med NMF (Natural Moisturizing Factor) aminosyrakomponenter. Hjälper hudcellsförnyelse. Med prebiotiska stimulerande effekter.

En glycerinbaserad lugnande och antiirriterande ingrediens speciellt lämplig för överkänslig och intolerant hud. En aktiv ingrediens med prebiotisk stimulerande effekt som stöder vår naturliga hudflora.

Kraftfull bioaktiv mikrobiom för att undvika skadliga hudbakterier och främja de goda bakterierna. Behandling av oljig aknebenägen hud, reglering av talg och hud med ofullkomligheter. Känd som "Microbiome Communication Hacker" och den "nya anti-akne verkningsmekanismen".

Peptider och naturliga fuktighetsgivare

En välkänd och erkänt peptid för de första antydningarna till rynkor.
En unik antirynkpeptid för att effektivt förhindra bildandet av linjer och rynkor.

En trifunktionell kombination av aktiva peptider och proteiner som arbetar för att återställa och öka kollagenproduktionen i mogen hud så att den känns och ser frisk och ungdomlig ut.

Extremt högeffektiv aminosyrapeptid (Tetrapeptid) med dubbel effekt, minskar mörka ringar och puffiga ögonpåsar. 99 % naturlighet enligt ISO 16128 och utformad specifikt för ögonvård.

Är en naturlig humectant som bevarar hudens elasticitet och fasthet med dess fuktbibehållande egenskaper, vilket ger huden en mjukare känsla och ett mer ungdomligt utseende.

Marina aktiva

Denna marina aktiva ingrediens ger ett omedelbart och långvarigt fuktgivande effekt på huden samt en omedelbar förbättring av intrycket av rynkor på samma sätt som hyaluronsyror.

Stor effekt mot mörka ringar. Starkt skydd mot föroreningar och stress från den yttre miljön. Intensiv skyddande sköld för vår hud mot inomhus- och stadsdamm.

Hjälper till att stärka huden samtidigt som den återställer dess naturliga smidighet, utstrålning och skönhet. En kraftfull aktiv ingrediens mot rynkor som visat sig öka kollagensyntesen avsevärt.

En betydande aktiv marin ingrediens. Minskar ögonpåsar och mörka ringar. Slätar ut ögonkonturlinjer och ger glöd för ett yngre utseende.

Natural antioxidants

En regenererande, lugnande antioxidant med hög koncentration av flavonoider vilket stimulerar hudreparationsprocessen. Perfekt för att minska och lugna irritation.

En starkt stimulerande mot irritation. Med lugnande effekt, anti-aging-fördelar, minskad inflammation, akne behandling, mörka ringar och efter solvård. En aktiv ingrediens med prebiotisk stimulerande effekt.

Ett näringsväxtextrakt och en effektfull ögonvårdande naturlig ingrediens med lugnande effekt på trötta, svullna eller irriterade ögon.

Superstark och rik på stabiliserade polyfenoler (>95 %). Bekämpar åldrande: syresätter huden igen, kämpar mot oxidativ stress, skyddar huden från fotoåldrande och förhindrar åldrande vid exponering av UV.

En extremt näringsrik och aktiv olja känd för sina starka antioxidanteffekter och hjälper till att skydda huden mot solljus. Squalane återfuktar och mjukar upp huden.

Plantsil är vårt alternativ till silikon, en växtbaserad mjukgörande olja från oliver med utmärkt spridbarhet. Dess långvariga silkeslena känsla ger en satinlen effekt på huden. Lämnar huden unikt mjuk.

Perfekt för känslig hud. Känd för att minska inflammatoriska reaktioner. Skyddar och minskar irritationer.

Stimulerande vitaminer

Fuktgivande, lugnande och med anti-aging effekt. Vitamin B3 hjälper till att kontrollera talgproduktionen och stimulera kollagensyntesen. Med prebiotisk stimulerande effekt.

Har naturliga antioxidant effekter. Känd för att vara den viktigaste skyddande vitaminen för huden. Gör huden mjuk och slät och bidrar till att minska irritationen.

Närande oljor

Den innehåller essentiella fettsyror som är viktiga för att undvika tidigt åldrande och förlust av hudens elasticitet. Tokoferoler ger även oljan utmärkta skyddande, mjukgörande och återfuktande egenskaper.

Närande och mjukgörande olja med exceptionell känsla på huden.

En kraftfull antioxidant för huden. Mjukar upp, återfuktar och ger näring. Ökar hudens elasticitet, hjälper till att bota inflammatoriska reaktioner och till att motverka ålderstecken.

Macadamiaolja är en av de mest näringsrika oljorna, rik på vitaminer och mineraler. Det absorberas mycket snabbt i huden utan att lämna en fet hinna. Efterlämnar huden silkeslen, återfuktad och mjuk.

Rik på mineraler och vitaminer, särskilt vitamin A och E, och är känd för sina fördelaktiga effekter på huden. Återfuktar, ger näring, lugnar och skyddar mot alla väder.

Innehåller en hög koncentration i omega 9 och omega 6, som har en viktig roll i hudförnyelseprocessen. Fuktgivande, näringsgivande och lugnande egenskaper som är särskilt anpassade till känslig hud.

Solskyddsfilter som inte skadar korallreven

En del solkrämer innehåller ingredienser som skadar känsliga korallrevssystem.
Rebiomes solskyddsfaktor skadar inte haven och är korallrevsvänlig.

Organiskt UV-filter som används för att absorbera UVB-strålning. Det är ett enastående UVB-filter med hög absorberande förmåga. Den har utmärkt fotostabilitet och kompatibilitet med andra UV-absorbatorer.

Filter med brett spektrum som effektivt ökar UVB- och UVA-skyddet även vid låga koncentrationer. Organiska och oorganiska UV-filter. Fotostabil, effektivt och långvarigt skydd mot UVA-strålning

Skyddar mot solens farliga UVA-strålar. Enastående skydd mot fria radikaler och hudskador. Filtret kvalificerar sig för EU:s rekommendation om UVA-PF/SPF. Fri från konserveringsmedel.

Tillsatta pigment med stor UVA-absorberande förmåga och överlägsen förmåga att skydda huden från ultraviolett ljus.

Levande probiotiska bakterier

Levande bakteriekultur med probiotika

Dokumenterad kultur av Lactobacillus probiotika (m.biomeLiveSkin88™) garanterar +8 miljarder aktiva levande bakterier vid aktiveringstidpunkten. Tillsätt bakterier till hudens mikrobiom för att hjälpa till att balansera hudfloran för en hälsosam hudbalans och ett optimalt välbefinnande.

Läs mer
Vi har skickat ett email till dig med en länk för att uppdatera ditt lösenord.

Logga in

Återställ ditt lösenord

Vi skickar ett email till dig för att du ska kunna återställa ditt lösenord.

Avbryt

Or continue with

Följ med oss!

Vi skickar exklusiva erbjudanden, utbildning om hudens hälsa och nyheter om den senaste produktlanseringen