Pre- pro- och postbiotika reboots your skin

Pre-, pro- och postbiotika inom hudvård

Prebiotika, vilket bokstavligen betyder före probiotikan, är ingredienser som selektivt stimulerar tillväxten och/eller aktiviteten hos goda bakterier som kan förbättra hälsan hos värden/huden. Prebiotika betraktas som ett ”mellanmål” för de nyttiga bakterier som utgör en del av hudmikrobiomet, och bidrar till att stärka och balansera huden.

Probiotika är levande mikroorganismer som t.ex. laktobaciller och bifidobakterier och bidrar till god hudhälsa när de administreras i lämpliga kvantiteter. Probiotika är mer allmänt kända som ”goda” bakterier och kallas ”levande” bakterier. Laktobaciller lever också i fermenterade produkter, såsom mjölksyrapulver som används vid yoghurtframställning. Probiotika finns också tillgängliga som kosttillskott för att förbättra tarmens hälsa.

Postbiotika – bokstavligen, efter probiotikan – är icke-viabla bakterieprodukter eller bioaktiva metaboliter som genereras av probiotiska mikroorganismer som gynnar värden: huden.

Det naturliga sättet att återställa hudens balans.

Under vissa perioder i livet blir våra nivåer av hudbakterier obalanserade, vilket medför att skadliga bakterier kan frodas.
Det kan leda till dehydrerad, torr hud, ökad känslighet, klåda, fjällande partier, rodnad, finnar, akne och andra problem. Mogen hud möter andra utmaningar: mörka fläckar, svullnad, solfläckar, hyperpigmentering och fina linjer och rynkor.
Den goda nyheten är att hudens hälsa kan återställas med daglig vård. Rebiome är föda åt huden genom sitt innehåll av hjälpsamma och hårt arbetande pre- och probiotika som stimulerar och ger näring åt mikrobiomet, vilket stärker hudens naturliga barriär.
De som har svårare hudproblem eller letar efter naturlig hudvård mot åldrande kan komplettera sin dagliga regim med Rebiomes levande laktobaciller och probiotiska bakterier i världsklass för att balansera huden.

Rebiome Pre- och probiotiskt komplex

Rebiomes hö naturligagpresterande och mikrobiomvänliga formel består av kraftfulla, noggrant utvalda, naturliga ingredienser och aktiva ämnen av hög kvalitet med dokumenterade effekter som ger näring, stärker och stimulerar hudens mikrobiom.

Varje Rebiome-produkt består av fyra till sju naturliga och aktiva ingredienser som testats in-vivo och har pre- och probiotiska stimulerande effekter. Sex av mikrobiomets viktigaste ingredienser har påståenden som testats in vivo avseende deras förmåga att stimulera hudens mikrobiom.
Rebiome ReBalance Active Probiotic Mask innehåller levande probiotiska bakterier.

När Microbiomeär i harmoni framstår huden som väl omhändertagen och ungdomlig. På så sätt kan du uppleva och framstå som den bästa versionen av dig själv.

Vi har skickat ett email till dig med en länk för att uppdatera ditt lösenord.

Logga in

Återställ ditt lösenord

Vi skickar ett email till dig för att du ska kunna återställa ditt lösenord.

Avbryt

Or continue with

Följ med oss!

Vi skickar exklusiva erbjudanden, utbildning om hudens hälsa och nyheter om den senaste produktlanseringen