Framtidens naturliga hudvård

Hållbar hudvård från topp till tå.

Mikrobiomvänliga ingredienser

Rebiome är näring för din hud. Den hudmikrobiomvänliga formulan förser hudens
mikrobiom med balanserande och stärkande naturliga ingredienser.
Det är vad vi brukar säga Rebalance your skin.

Probiotiska bakterier

Naturen är mäktig. Naturliga bakterier kan hjälpa till att stärka och återuppbygga hudens mikrobiom. Rebiome använder en patenterad, levande probiotisk sträng av Lactobacillus
(m.biome LIVESKIN88™).

Våra levande bakterier

Miljövänliga, naturliga ingredienser

Du kan tryggt använda Rebiome eftersom den är formulerad med de bästa, naturliga ingredienserna som vårdar huden. Varje noggrant utvald aktiv ingrediens har dokumenterade resultat och gynnar huden på flera olika sätt.

Innehåller ingredienser av främst botaniskt ursprung, inklusive frukt-, jäst- och algextrakt, blomvatten och vegetabiliska oljor samt bioaktiva och naturligt fuktgivande ämnen, Rebiome ger huden näring. Kraftfulla antioxidanter, aminosyror, vitaminer, mineraler och proteiner kompletterar formulan och återfuktar, lugnar och revitaliserar huden. De ingredienser som föredras är in-cosmetics® Best Ingredient Awards-certifierade eller COSMOS-godkända av Ecocert Raw Material, har 100 % vegetabiliskt ursprung och vissa är även ekologiska.

Oavsett om din hud är torr, fet, känslig eller vad den än är, arbetar Rebiome för att återställa och stärka den.

Rebiomes ingredienser

Börja din hudrutin med oss

Du kan vara säker på att vi tar hållbarhet på allvar. Vi anser att det inte är för mycket begärt att hudvård ska vara hållbar, vegansk och miljövänlig för att skydda både huden och vår planet. 

Rebiome har redan från början strävat efter att vara så hållbar som möjligt. Vi arbetar konsekvent mot våra hållbarhetsmål och ser till att både produktion och produkter är miljövänliga och att vårt ekologiska fotavtryck minskar. Från våra ingrediensers naturliga ursprung till miljövänliga produktcertifieringar, FSC™-certifierade förpackningar och transporter med låga utsläpp – allt vi gör har hållbarhet i åtanke.

Vi har ett holistiskt synsätt på hållbarhet och vår strategi från vaggan till graven omfattar även hur man återvinner tomma produktförpackningar.

Vårt urval för dig
Vi har skickat ett email till dig med en länk för att uppdatera ditt lösenord.

Logga in

Återställ ditt lösenord

Vi skickar ett email till dig för att du ska kunna återställa ditt lösenord.

Avbryt

Or continue with

Följ med oss!

Vi skickar exklusiva erbjudanden, utbildning om hudens hälsa och nyheter om den senaste produktlanseringen